ΦΛΩΡΙΝΑ Νέα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Νέα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινα

.

.

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Νέα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινα

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού πρόκειται να διενεργήσει εκ νέου πιστοποιημένα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, 14ωρης και 16ωρης διάρκειας αναλόγως των προτιμήσεων των συμμετεχόντων.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

α) Για απογευματινή εκπαίδευση: Έναρξη την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έως τις 3 Ιουνίου (δηλαδή έως ότου συμπληρωθούν 8 δίωρα μαθήματα για το 16ωρο πρόγραμμα). Μία ομάδα θα εκπαιδεύεται στις ώρες 4:00 – 6:00 μμ και δεύτερη στις 6:00 – 8:00 μμ.
β) Για πρωινή εκπαίδευση: Έναρξη την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη έως τις 4 Ιουνίου (ομοίως 8 δίωρα μαθήματα). Μία ομάδα θα εκπαιδεύεται στις ώρες 9:00 – 11:00 πμ και δεύτερη στις 11:00 πμ.-1:00 μμ.
Σημαντικές διευκρινίσεις: 
- Επειδή ο αριθμός των εκπαιδευομένων ανά ομάδα δεν θα ξεπερνά τα 12 άτομα, θα τηρηθεί αυστηρά προτεραιότητα με την σειρά εγγραφής.
- Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 6 έως 10 Μαΐου στα γραφεία του ΕΕΣ (ημιώροφος Διοικητηρίου) στις ώρες 10:00 πμ – 2:00 μμ και στο τηλέφωνο 23853-50596. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την επιθυμία τους για εγγραφή στο mail florina.dpt@redcross.gr

- Εάν υπάρξουν περισσότερες εγγραφές από αυτές που χωρούν στις ομάδες που  προαναφέρθηκαν, θα γίνει νέος προγραμματισμός μέσα στον Ιούνιο  προκειμένου να ικανοποιηθούν όλοι.
- Το κόστος συμμετοχής για το 14ωρο πρόγραμμα είναι 40 € (με έκπτωση 50% για φοιτητές, εκπ/κους και ανέργους), και καταβάλλεται στην έναρξη των μαθημάτων. Δεν γίνεται επιστροφή του ποσού σε περίπτωση διακοπής παρακολούθησης.
- Το κόστος συμμετοχής για το 16ωρο πρόγραμμα είναι 50 € (με την έκπτωση που αναφέρεται και για το παραπάνω πρόγραμμα).
- Για το περιεχόμενο των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, http://redcrossflorina.blogspot.com, μενού «Δραστηριότητες», υπομενού «Εκπαίδευση».
- Οι Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις εκδίδονται από την Κεντρική Διοίκηση του ΕΕΣ στην Αθήνα και τον Τομέα Νοσηλευτικής ΕΕΣ.