ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ Δράσεις Κέντρου Νεότητας "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ" ΙΜΦΠΕ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ Δράσεις Κέντρου Νεότητας "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ" ΙΜΦΠΕ

.

.

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ Δράσεις Κέντρου Νεότητας "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ" ΙΜΦΠΕ

Γίνεται γνωστό ότι το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Μητρόπολής μας διοργανώνει και υλοποιεί για τρίτη φορά το Πρόγραμμα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!» το Σάββατο 22, την Κυριακή 23 και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2018 στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας στο χωριό Πρώτη Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του παραπάνω προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που θα πάνε Α΄ και Β΄ Δημοτικού, κατά το περασμένο καλοκαίρι από διήμερο από τριήμερο! Τα παιδιά θα απασχοληθούν από τις 10 το πρωΐ μέχρι τις 6 το απόγευμα και τις τρεις ημέρες, με ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr» στην ενότητα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Α, Β ΔΗΜ. 2019», και να δηλώσουν συμμετοχή.

Λογω των ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ θα τηρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ (15,00€)


Συμπληρώστε την ηλεκτρονική

Φόρμα Συμμετοχης