ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο της διοίκησης του νοσοκομείου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχαριστήριο της διοίκησης του νοσοκομείου Φλώρινας

.

.

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο της διοίκησης του νοσοκομείου Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο Ï†Î»Ï‰ÏÎ¹Î½Î±ÏƒΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε συμπολίτες μας και επιχειρήσεις για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


κ. Κιρτσάνη Μιχαήλ: ενός (01) τριθέσιου καναπέ για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Φ. Εις μνήμη του πατέρα του Ναούμ.
Δωρήτρια, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της: δύο (02) καναπέδες για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ Εις μνήμη της μητέρας της Πέσιου Γεωργίας.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Ε. (Ιατροτεχνολογικά Είδη): μια (01) τηλεόραση LG LED TV 43΄΄ Full HD για τις ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Φ. με σκοπό να τοποθετηθεί σε χειρουργική αίθουσα, καθώς θα αποτελέσει αμιγώς πρόσθετο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με χρηστική αξία στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.
Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές.

Ο Διοικητής

Παπούλκας Χρήστος