ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ" - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΑΜΥΝΤΑΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ"

.

.

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

ΑΜΥΝΤΑΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΥΝΤΑΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ"Συνδημότισσες και συνδημότες,
Στην ανακοίνωση των βασικών αρχών του συνδυασμού μας δηλώσαμε απερίφραστα ότι μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Μας ενθαρρύνει η αγάπη για τον τόπο μας.
Η παράταξη μας στηρίζεται: στην ανεξαρτησία, στην αυτοτέλεια, στην ενότητα και τη συλλογικότητα, στη διαβούλευση και τη συναίνεση σε όλα τα επίπεδα για τη λήψη αποφάσεων, στην προσφορά και το πνεύμα έμπρακτης συνεργασίας.
Τολμήσαμε λοιπόν με όρους ευθύνης και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα, να διεκδικήσουμε την διοίκηση του διευρυμένου δήμου Αμυνταίου.
Προσπαθήσαμε και θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης, αντίληψης, συμπεριφοράς, στόχευσης, διοίκησης, σχεδιασμού και άσκησης πολιτικής, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.
Έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης δήμου και δημότη, η οποία θα γεννά ελπίδα, θα αφήνει πίσω το παλιό, θα προσδοκά το νέο, φέρνοντας αισιοδοξία και χαμόγελο για το αύριο.
Με αυτές τις αρχές και αξίες σας ζητάμε να ψηφίσετε την προσεχή Κυριακή κατά συνείδηση. 
Ως συνδυασμός στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα στηρίξουμε οτιδήποτε κρίνουμε θετικό για το όφελος των δημοτών, αλλά θα είμαστε κάθετα αντίθετοι και θα καταψηφίζουμε προτάσεις που κατά την κρίση μας αντιβαίνουν στις αρχές μας.

Από το Γραφείο Τύπου