ΦΛΩΡΙΝΑ Μήνυμα του βουλευτή Κώστα Σέλτσα για την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Μήνυμα του βουλευτή Κώστα Σέλτσα για την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

.

.

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Μήνυμα του βουλευτή Κώστα Σέλτσα για την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΛΤΣΑΣΣήμερα κλείνουν 100 χρόνια από την 19η Μαΐου 1919. Ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τους χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Ποντίους.
Η Ποντιακή Γενοκτονία αναγνωρίστηκε από την ελληνική Βουλή το 1994. Η αναγνώριση των τραυματικών αυτών γεγονότων, μας βοηθά νακατανοήσουμε το παρελθόν, να επουλώσουμε τα τραύματα του και να αγωνιστούμε για ένα μέλλον που προτάσσει την ειρηνική συνύπαρξη, τη φιλία των λαών και την καλή γειτονία.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η αποκατάσταση τωνγεγονότων, η καταδίκητων εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας και η ιστορική δικαίωση του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν απαραίτητες συνθήκες για να εξαλείψουμε τον κίνδυνοεπανεμφάνισης ειδεχθώνφαινομένων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σέλτσας Κωνσταντίνος

19/5/2019