ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Μιχάλης Χάτζιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Μιχάλης Χάτζιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη

.

.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο Μιχάλης Χάτζιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Με απόλυτο σεβασμό στην κρίση σας και με αίσθημα ευθύνης, σας καλώ να τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας την κάθοδο μου στην επερχόμενη εκλογική μάχη.
Συμμετέχω στον συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ-Τόπος ζωής μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Βασίλη Γιαννάκη
Για έναν Δήμο από τους πολίτες, με τους πολίτες για τους πολίτες
Για έναν Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο
Για έναν Δήμο όπως μας αξίζει


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Φλώρινα το 1968, όπου ζω μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Αλεξίου και έχουμε τρεις κόρες, τη Μαργαρίτα, την Κατερίνα και τη Γωγώ.

Είμαι δάσκαλος και υπηρετώ σε δημοτικό σχολείο του Νομού Φλώρινας. Η ενεργός και από θέσεις θεσμικής ευθύνης ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από το 1998, όταν ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος εκτέλεσα χρέη αντιπροέδρου Δημαρχιακής Επιτροπής και πρόεδρος του 2ου παιδικού σταθμού του Δήμου Φλώρινας.

Το 2014 εκλέχτηκα σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας υπηρετώντας τη θέση με συστηματική κατάθεση ενυπόγραφων προτάσεων και με δημόσιες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
Με εκτίμηση

Μιχάλης Ε. Χάτζιος