ΦΛΩΡΙΝΑ Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον συνδυασμό μας «Με συνέπεια και στο Αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου κου Θεοδωρίδη Κων/νου, να στηρίζεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον συνδυασμό μας «Με συνέπεια και στο Αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου κου Θεοδωρίδη Κων/νου, να στηρίζεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

.

.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον συνδυασμό μας «Με συνέπεια και στο Αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου κου Θεοδωρίδη Κων/νου, να στηρίζεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον συνδυασμό μας «Με συνέπεια και στο Αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου κου Θεοδωρίδη Κων/νου, να στηρίζεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Δηλώνουμε ότι δεν ζητήσαμε και δεν επιδιώξαμε ποτέ τη στήριξη κανενός κόμματος δεδομένου ότι κάτι τέτοιο θα  ήταν αντίθετο με το πνεύμα του Συνδυασμού μας, καθόσον θέλουμε ο συνδυασμός μας να είναι ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος, πολυσυλλεκτικός και πλουραλιστικός.
Αυτό είναι και αυταπόδεικτο από την ίδια τη συγκρότηση του συνδυασμού μας, ο οποίος περιλαμβάνει στους κόλπους του αξιόλογα στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος