ΦΛΩΡΙΝΑ 1η Ανάβαση Φλώρινας – Ο τόπος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 1η Ανάβαση Φλώρινας – Ο τόπος

.

.

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

1η Ανάβαση Φλώρινας – Ο τόπος

Η Φλώρινα βρίσκεται στην επάνω αριστερά γωνία του χάρτη της Ελλάδας βουτηγμένη σε έναν τόπο ευλογημένο,  έναν τόπο όπου η φύση οργιάζει από την πόλη προς το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα – Πισοδέρι μέχρι τις Λίμνες των Πρεσπών.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Την πόλη ομορφαίνει ο  ποταμός Σακουλέβας ο οποίος συνοδευόμενος από τα διαφόρων χρωμάτων νεοκλασικά κτήρια, τις καφετέριες και τα εστιατόρια γίνετε η ψυχή της Φλώρινας. Πλατείες αναψυχής, ένα επισκέψιμο αρχαιολογικό μουσείο και περιποιημένα δρομάκια που οδηγούν στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα από όπου μπορεί να θαυμάσει κανείς την πόλη συμπληρώνουν αυτά που αξίζουν να δει κανείς. Προς τον βορρά ο δρόμος οδηγεί στην ειδική διαδρομή όπου θα διεξαχθεί η 1η Ανάβαση Φλώρινας,  συνεχίζει προς το χιονοδρομικό Βίγλα-Πισοδέρι για να καταλήξει στις Λίμνες των Πρεσπών. Νότια μπορεί να επισκεφτεί κανείς την ιδανική για περίπατο λίμνη Ζάζαρη  και τα δύο καταφύγια του Αρκτούρου αυτό του Λύκου στις Αγραπιδιές και της Αρκούδας στο Νυμφαίο.
Ο θίασος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φιλοξενηθεί το σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στην πανέμορφη Φλώρινα και η παρουσία όλων ημών είναι επιβεβλημένη καθώς  όσοι αγαπούν την φύση θα αποζημιωθούν στο έπακρο ενώ όσοι αγαπούν την ταχύτητα θα βιώσουν μοναδικές στιγμές.
Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.Γραφείο Τύπου
1η Ανάβαση Φλώρινας