ΦΛΩΡΙΝΑ Η Φλώρινα υποδέχεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων κορασίδων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Φλώρινα υποδέχεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων κορασίδων

.

.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η Φλώρινα υποδέχεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων κορασίδων

Η Φλώρινα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας. Το τριήμερο 3-5 Μαΐου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων (Κ15).

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3/5/2019 το πρωί και θα τελειώσουν την Κυριακή 5/5/2019 το μεσημέρι. Θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι 32 αθλητές και οι 26 αθλήτριες της Ελλάδας που πήραν την πρόκριση μέσα από αγώνες που έγιναν ανά περιφέρεια της χώρας.
Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του διπλού και του απλού. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα. Η ομάδα των κοριτσιών μάλιστα είναι και το 1ο φαβορί για τον τίτλο.
Προσκαλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να παρευρεθείτε στο Κλειστό και να απολαύσετε τους πρωταγωνιστές του σήμερα, αλλά και του αύριο!!!