ΦΛΩΡΙΝΑ Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Σάρισες Φλώρινας στις νεάνιδες - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Σάρισες Φλώρινας στις νεάνιδες

.

.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Σάρισες Φλώρινας στις νεάνιδες

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν επάξια το Πρωτάθλημα Ελλάδας στις Νεάνιδες αγωνιζόμενες την Κυριακή 21/4/19 στο ΣΕΦ στην Αθήνα. Η τεράστια αυτή επιτυχία για την ομάδα της Φλώρινας ήρθε μετά από 5 συνεχόμενες νίκες στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στο ομαδικό νεανίδων έφτασαν στον τελικό οι Σάρισες Φλώρινας από τη θέση 1 των φαβορί και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τη θέση 3. Με πλήρη ομάδα, η οποία έχει και κορασίδες στα βασικά στηρίγματα, οι Σάρισες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά κι ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Απολύτως ενδεικτικό της κυριαρχίας τους το γεγονός πως ούτε σετ έχασαν στον τελικό.
Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Σάρισες Φλώρινας 0-3:

Θεοδώρα Βασιλειάδου-Μαλαματένια Παπαδημητρίου 0-3 (10-12, 8-11, 5-11)
Κωνσταντίνα Πιστόλα-Χρυσή Φωτιάδου 0-3 (3-11, 7-11, 4-11)
Ελισάβετ Χατζηκύρκα-Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου 0-3 (6-11, 11-9, 3-11, 6-11)

Οι Σάρισες επιβλήθηκαν αρχικά στο 1ο γκρουπ νικώντας τον Τελαμώνα Σαλαμίνας με 3-1, το Π.Κ.Δ. Ταύρου με 3-2 και το Ηράκλειο 2001 με 3-1. Στην 4άδα ξεπέρασε με 3-0 τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας. Πέρα από τις τρεις κοπέλες, που αγωνίστηκαν στον τελικό, συμμετείχαν ακόμα η Δέσποινα Άμπα και η Μαριάννα Γενεράλη. Αρχιτέκτονας και αυτής της επιτυχίας ο Ρουμάνος Λίβιου Πρεντοάικα.

Τα κορίτσια με την επιτυχία τους αυτή κέρδισαν και το μέγιστο bonus στα μόρια για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ απευθύνει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή της που έφτασαν τις ΣΑΡΙΣΕΣ στην κορυφή.