ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο»

.

.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο»

Ανακοινώνουμε σήμερα επίσημα τις πρώτες υποψήφιες, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρότασή μας να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας και να είναι παρούσες στη νέα πρόκληση.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η απόφασή μας  να προηγηθεί η ανακοίνωση γυναικείων ονομάτων εκπορεύεται από την πεποίθησή μας ότι η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ζωή ενισχύει τη δημοκρατική διακυβέρνηση και την πρόοδο του τόπου. Η ευαισθησία τους και η επιμονή τους, οι πολλαπλοί ρόλοι, οι ξεχωριστές ικανότητες τους αλλά και οι αξίες που φέρουν και μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά μας είναι τα απαραίτητα εχέγγυα για μια διοίκηση με πολλαπλά οφέλη και διεξόδους για την τοπική μας κοινωνία.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση έχω στο πλευρό μου αξιόλογες γυναίκες, δημιουργικές, με δυναμική παρουσία στον χώρο που η καθεμιά δραστηριοποιείται.

Τις ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη αλλά και τη διάθεσή τους να προσφέρουν στον τόπο μας!

Αντωνιάδου Μαρία του Στέφανου
Γοράντη Ειρήνη του Γεωργίου
Δρίλλε Μαριάνα του Γεωργίου
Ιωαννίδου-Τζίτζιου Ελένη του Γεωργίου
Καραούλη Αφροδίτη του Αθανασίου
Κόλκα Μαργαρίτα του Ευάγγελου
Κούρρη Άννα του Χρήστου
Παυλίδου Αμύρσα του Δημητρίου
Σαρράκη Μαγδαληνή του Αναστασίου
Σκόδρα- Σταυράκη Ιωάννα του Παντελή
Σουμτάκη Σοφία του Ιωάννη
Τσαούσογλου Ελευθερία του Ευάγγελου
Τσιναρίδου Φωτεινή του Ευάγγελου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

«ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»