ΦΛΩΡΙΝΑ Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

«Στη Φλώρινα είναι πιο έντονο το συναίσθημα της οργής για την ενδοτικότητα της σημερινής κυβέρνησης. Δε μπορεί μια κυβέρνηση να υπογράφει ότι υπάρχουν Μακεδόνες άλλοι, εκτός από τους Έλληνες και να υπερηφανεύεται κιόλας» ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Φλώρινα ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε πως η Συμφωνία των Πρεσπών «είναι μια Συμφωνία ντροπής και εθνικής υποχώρησης.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Και αυτό είναι μια πολύ επιεικής διατύπωση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να εμποδίσουμε αυτήν την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει αυτή τη Συμφωνία ως «πιλότο» για τη διευθέτηση και άλλων εθνικών εκκρεμοτήτων».
Παράλληλα, χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές σημαντικές για το μέλλον και της Ελλάδας και απέδωσε σε αυτές τη σημασία δημοψηφίσματος. «Αυτή η κακή κυβέρνηση έχει νομότυπη, αλλά όχι ηθική, πλειοψηφία» είπε.
Τέλος, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως «η Ελλάδα έχει ανάγκη μια δυνατή Νέα Δημοκρατία».