ΦΛΩΡΙΝΑ Νίκος Παπανδρέου: «Διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά το ζήτημα έχει κλείσει και δεν αλλάζει» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Νίκος Παπανδρέου: «Διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά το ζήτημα έχει κλείσει και δεν αλλάζει»

.

.

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Νίκος Παπανδρέου: «Διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά το ζήτημα έχει κλείσει και δεν αλλάζει»

“Παρά τη βαριά μας διαφωνία με τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ζήτημα έχει κλείσει και αυτό δεν αλλάζει” ανέφερε σε δηλώσεις του από τη Φλώρινα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος πρόσθεσε πως «από ‘δω και πέρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ευρωπαϊκό όπλο για να εφαρμοστούν οι κανόνες που έχουν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές».ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


 Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε επίσης στα ευρωπαϊκά προγράμματα, στην ενέργεια και στην πράσινη οικονομία, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ζούμε μια δύσκολη εποχή για το πολιτικό σύστημα». Στη διάρκεια της ολιγόωρης παρουσίας του στη Φλώρινα, συναντήθηκε με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής και τις ευρωεκλογές.