ΦΛΩΡΙΝΑ Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Όλγας Μούσιου «Στη γη της Επαγγελίας»-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Όλγας Μούσιου «Στη γη της Επαγγελίας»-Βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Όλγας Μούσιου «Στη γη της Επαγγελίας»-Βίντεο,φώτο

«Η Γη της Επαγγελίας», η πρώτη ποιητική συλλογή της Όλγας Μούσιου Μυλωνά, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Φαίδων», παρουσία δεκάδων φίλων της δημιουργού και της ποίησης.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ 

52 ποιήματα γεμάτα αγάπη, έρωτα, πίστη και Θεό. 52 ποιήματα για την αναζήτησητων τόπων όπου εκπληρώνονται τα όνειρα των ανθρώπων.
Την εκδήλωση παρουσίασαν η Αθηνά Ζωγράφου (φιλόλογος) και ο Θανάσης Γερμανίδης, (ποιητής). Ποιήματα διάβασαν οι: Ευγενία Δανιηλίδου, Ιωάννα Ζάχου, Νατάσα Καππάτου, Χριστίνα Καραγιάννη, Κατερίνα Κοζίδη, Μαρία Ντέμου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Κίμων Σαββάκης. Συντόνισε ο Γιώργος Περιβολάρης (δημοσιογράφος).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κώστας Γέρου, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, η καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Σοφία Ηλιάδου Τάχου και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Παύλος Ιωάννου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.A.M.Ε.) Φλώρινας, η Λέσχη Βιβλίου και Ανάγνωσης του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά», ο Δήμος Φλώρινας και οι εκδόσεις Γαβριηλίδης.