ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΈΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΈΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

.

.

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΈΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣΕκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής-Μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου. Ιδιαίτερα ευχαριστήρια προς το διευθυντή κο Ιωάννη Κοσκοσά, την επιμελήτρια κα Κωνσταντίνα Τάτση, τον αναισθησιολόγο και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για τη διάγνωση, χειρουργική επέμβαση και θεραπεία του προβλήματος που αντιμετώπισε η κόρη μου κα Ελένη-Σοφία Κουρουτού, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Φλώρινας.


                                                      
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
    Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι η συμπεριφορά του προσωπικού και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου ήταν άριστα, όπως και το επίπεδο καθαριότητας.
    Ελπίζω και εύχομαι με δεδομένη τη θέληση του προσωπικού, το ενδιαφέρον της πολιτείας και των αρμοδίων φορέων όπως βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αυτό το περιφερειακό νοσοκομείο, καθότι η Φλώρινα είναι, εκτός από πανεπιστημιούπολη, μία ευαίσθητη ακριτική περιοχή.


ΜΗΧΑΝΟΛΌΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.Ο.Σ ΔΕΗΤΑΞΙΆΡΧΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΌΣ