ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

.

.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Το προσωπικό, οι γονείς και οι μαθητές του 2/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας Α.Ε κ. Βαλίνα Ρόζα για την πολύτιμη και ουσιαστική οικονομική βοήθεια που προσέφερε στο Σχολείο μας. 
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ  Τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι σπάνιες.
Η βοήθεια αυτή συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Αμυνταίου για την υλική και τεχνική υποστήριξη, καθώς και τα συνεργεία του για την άψογη συνεργασία μας . Χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση του σχολείου μας.

Από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, δημιουργήθηκαν τρεις καινούριες αίθουσες: εξατομικευμένης διδασκαλίας, λογοθεραπείας και εργοθεραπείας που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά.

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου