ΦΛΩΡΙΝΑ Η συνάντηση (των συμφερόντων) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η συνάντηση (των συμφερόντων)

.

.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η συνάντηση (των συμφερόντων)

Αποτέλεσμα εικόνας για Η συνάντηση-Ένας βουλευτής ταξίδευε στην εθνική οδό, η πολύωρη οδήγηση σε συνδυασμό με την απρόσμενη βροχή τον κούρασαν, έτσι αποφάσισε να σταματήσει στο πρώτο κατάστημα που θα βρει.
-Για καλή του τύχη μετά από λίγα λεπτά βρήκε ένα εστιατόριο, μπαίνοντας μέσα διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κανένα ελεύθερο τραπέζι και έκανε να φύγει, εκείνη την ώρα τον είδε ο σερβιτόρος και προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετήσει.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
-Σε ένα τραπέζι καθόταν ένας εργολάβος, ο σερβιτόρος τον πλησίασε και του πρότεινε να κάτσει μαζί του ο βουλευτής, ο εργολάβος έγνεψε καταφατικά τον σερβιτόρο και έκανε νεύμα στον βουλευτή να πλησιάσει, η ώρα πέρασε  και ο εργολάβος προθυμοποιήθηκε να πληρώσει το «πλούσιο» τραπέζι, έστρεψε το βλέμμα του στον σερβιτόρο και του έγνεψε να έλθει, ο σερβιτόρος τον πλησίασε και ο εργολάβος  εκνευρισμένος είπε: «Θα περιμένω πολύ ώρα ακόμα να μου φέρεις τα ρέστα».
-Ο σερβιτόρος έκπληκτος απαντά: «Μα κύριε δεν με πληρώσατε».
-Ο εργολάβος θυμωμένος λέει: «Έχει αρκετή ώρα που σου έδωσα ένα εκατοστάρικο και περιμένω τα ρέστα, θα κρατήσει πολύ αυτό το αστείο».
-Ο σερβιτόρος ξαφνιασμένος αλλά γεμάτος ελπίδα απευθύνεται στον βουλευτή: «Κύριε! εσείς τα είδατε όλα, πείτε την αλήθεια, είδατε να με πληρώνει;»
Ο βουλευτής κατέβασε το κεφάλι και με χαμηλή φωνή απάντησε: «Δεν μπορώ να πάρω θέση, μαζί τα φάγαμε…».-

Κεντρική ιδέα: Πολιτικοί και εργολάβοι στο ίδιο τηγάνι.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης