ΦΛΩΡΙΝΑ Εθελοντική Ομάδα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εθελοντική Ομάδα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Φλώρινα

.

.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Εθελοντική Ομάδα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Φλώρινα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019 η Ομάδα Εθελοντών της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Φλώρινας) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε μία ακόμα περιβαλλοντική δράση πέριξ της σχολής.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία #letsdoitGreece, συλλέχθηκαν απορρίμματα από την ευρύτερη περιοχή των γηπέδων τένις, του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, των οχθών του ποταμού που διασχίζουν την περιοχή αυτή, καθώς και από διπλανά σημεία. Τα απορρίμματα αυτά διαχωρίστηκαν με βάση το υλικό τους δηλαδή, σε χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί και λοιπά υλικά και έπειτα παρελήφθησαν από το Δήμο Φλώρινας, προκειμένου να ανακυκλωθούν. Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης; 23 σακούλες απορριμμάτων μεγάλου μεγέθους.
         Σας καλούμε όλους να πράττετε ανάλογα συλλέγοντας σκουπίδια ή ακόμα και αποτρέποντας την ίδια τη ρίψη τους στο περιβάλλον. Είναι θέμα ένδειξης πολιτισμού, παιδείας, αλλά και σεβασμού στις επόμενες γενιές!