ΦΛΩΡΙΝΑ 4 μετάλλια για τους αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 13ο σχολικό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 4 μετάλλια για τους αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 13ο σχολικό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας

.

.

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

4 μετάλλια για τους αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 13ο σχολικό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, το 13ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019. Συμμετείχαν 241 παιδιά όλων των ηλικιών (από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο) από 15 περιοχές των 9 Νομών της Κ.Δ. Μακεδονίας, τα οποία αγωνίστηκαν ανά τάξη σε τουρνουά 7 γύρων.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η Λέσχη Πολιτισμού εκπροσωπήθηκε από 23 αθλητές της, οι οποίοι εκπροσωπώντας παράλληλα και τα σχολεία τους, πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις. Διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές:

ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΛΥΚΕΙΟ): 1Η ΘΕΣΗ

ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ): 3Η ΘΕΣΗ

ΜΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ (Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ): 3Η ΘΕΣΗ

ΤΣΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ): 3Η ΘΕΣΗ

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι αθλητές : Νικολάου Λυδία (4η θέση, Δ’ Δημοτικού) και Αναστασίου Γιώργος (6η θέση, Β’ Δημοτικού), όπως επίσης και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν:

Β’ Δημοτικού: Δανιηλίδης Ανδρέας, Κόλτσης Κων/νος, Γιαλαμάς Θεόδωρος, Ατματζίδου Βαλεντίνη

Γ’ Δημοτικού: Ιωακειμίδης Νικόλαος, Μαβίδης Παύλος, Κερτσάνης Νικόλαος

Δ’ Δημοτικού: Δανιηλίδης Νικόλαος, Ορφανουδάκη Βάλια, Πολυδωροπούλου Ιωάννα, Σουλίδου Σίλια

Ε’ Δημοτικού: Αρμένης Συμεών, Παρίσης Ναούμ, Μπούτουλα Δάφνη, Ρασπόπτση Νεφέλη

ΣΤ’ Δημοτικού: Δάφκος Παύλος, Τσάφκα Ελένη

 Οι παραπάνω αθλητές, που διακρίθηκαν, πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος σε Πανελλήνιο επίπεδο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20-22 Απριλίου. Μαζί τους θα αγωνιστούν και θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο της Λ.Π.Φ. και το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας στο Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα οι αθλητές: Αποστολίδης Αθανάσιος, Αποστολίδης Αναστάσιος, Σιώκης Λουκάς, Σιώκη Σωτηρία, Αποστολίδης Άγγελος, Τζήμας Ανδρέας, οι οποίοι διακρίθηκαν (1η θέση) στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητα τους και εύχεται καλή επιτυχία σε όσους συνεχίσουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.