ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ στο δημαρχείο Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίσκεψη μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ στο δημαρχείο Φλώρινας

.

.

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ στο δημαρχείο Φλώρινας

Μαθητές και δάσκαλοι από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, μαζί με μαθητές και δασκάλους από τα δημοτικά σχολεία EscolaLesCarolines από τη Βαλένθια της Ισπανία, G. Mazzini- G. Madugno, από το Μπάρι της Ιταλίας και από το SzkolaPotstawowanr 5wLuboniu, από την Πολωνία, επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, το Δημαρχείο Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΟι μαθητές βρίσκονταν στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο του Erasmus+ plus, το οποίο είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.
Κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο τους μαθητές, τους δασκάλους των φιλοξενούμενων μαθητών και τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ.κ. Γιάννη Κασκαμανίδη και Παντελή Μάνο, την Εικαστικό, κ. Αφροδίτη Δημοβίτη και την θεατρολόγο, κ. Χρύσα Ανδρώνη, υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, κ. ΌλγαΜούσιου Μυλωνά, η οποία  τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου, ενώ τους ενημέρωσε και για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου.
Στο τέλος, η κ. Αντιδήμαρχος, έδωσε σε όλα τα παιδιά από ένα κέρασμα, και στους εκπροσώπους των σχολικών μονάδων από έναν αναμνηστικό τόμο από την περιοχή της Φλώρινας.