ΦΛΩΡΙΝΑ Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας Ιστορίες Γυναικών – Προβολή Ταινιών Μικρού Μήκους - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας Ιστορίες Γυναικών – Προβολή Ταινιών Μικρού Μήκους

.

.

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας Ιστορίες Γυναικών – Προβολή Ταινιών Μικρού Μήκους

Ο Δήμος Φλώρινας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στις 18:30 μμ,  εκδήλωση προβολής ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένη στις γυναίκες.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με ελεύθερη είσοδο.
Οι ταινίες που θα προβληθούν, παρουσιάζουν γυναίκες που αντιμετωπίζουν ζητήματα μοναξιάς, δημιουργικότητας, βίας σε ιδρύματα και ενδοοικογενειακής βίας αλλά και ζητήματα που άπτονται της οικονομικής κρίσης και των δύσκολων εργασιακών σχέσεων, άλλοτε σε ένα σκληρό και άλλοτε σε ποιητικό ή και χιουμοριστικό πλαίσιο.
Πιο συγκεκριμένα, οι ταινίες που θα προβληθούν είναι:
37 μέρες της Νικολέτας Λεούση - Μυθοπλασία/Fiction, 23΄, 2018
Βασιλεία της Αναστασίας Κρατίδη - Μυθοπλασία/Fiction, 13΄, 2018
The penal colonyτουΜάνουΤσίζεκ - Μυθοπλασία/Fiction, 24΄, 2017
Testing Gretaτης Abbie Loukas - Μυθοπλασία/Fiction, 11΄, 2017
Η διάθεση των ταινιών έγινε από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας σε συνεργασίας με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι περιλήψεις και οι συντελεστές των ταινιών: