ΦΛΩΡΙΝΑ «Μουσική και Μουσικοί της Πορτογαλίας»: Ρεσιτάλ για φλάουτο και πιάνο στο Ωδείο Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: «Μουσική και Μουσικοί της Πορτογαλίας»: Ρεσιτάλ για φλάουτο και πιάνο στο Ωδείο Φλώρινας

.

.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

«Μουσική και Μουσικοί της Πορτογαλίας»: Ρεσιτάλ για φλάουτο και πιάνο στο Ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ. σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο του Aveiro (Πορτογαλία) και την Be Artive, που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ για φλάουτο και πιάνο με τους PERFORMA ENSEMBLE (Helena Marinho-πιάνο, Jorge Salgado Correia-φλάουτο, Sara Carvalho-αφήγηση)

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας. Το κοινό και οι μαθητές του Ωδείου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα έργα στην θεματική «Μουσική και Μουσικοί της Πορτογαλίας» με παράλληλο σχολιασμό.

Τα έξοδα της εκδήλωσης καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το Πανεπιστήμιο του Aveiro και το Υπουργείο Πολιτισμού της Πορτογαλίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Βασίλειος Κίτσος