ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με γονείς μαθητών της ομάδας ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με γονείς μαθητών της ομάδας ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου

.

.

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με γονείς μαθητών της ομάδας ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου

 Τους γονείς των μαθητών της Ομάδας Ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, δέχτηκε την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


 Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι κ.κ. Χριστίνα Ρούφου, ΝικολέταΤσάια, Θεόδωρος Βογδάνης, Πέτρος Δίβιος, Νικόλαος Παρίσης και Παντελής Χατζής, γονείς μαθητών, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για την εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή των μαθητών στον 4οΠεριφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική και ανέφεραν ότι οι μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας κατάφεραν με την εκπροσώπησή τους σε πέντε ομάδες από τον Όμιλο Ρομποτικής – Τεχνολογίας «Πολυμήχανοι κατασκευαστές» να λάβουν το εισιτήριο στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής, που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2019. Οι γονείς ζήτησαν από τον κ. Δήμαρχο τη συνδρομή του Δήμου Φλώρινας για τη συνέχιση της εξαιρετικής πορείας της ομάδας ρομποτικής του Σχολείου.Ο κ. Δήμαρχος, αρχικά, συνεχάρη τους γονείς για την επιτυχία των παιδιών του Σχολείου σε ένα επιστημονικό πεδίο ιδιαιτέρως απαιτητικό, όπως είναι αυτό της Ρομποτικής, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και για το εκπαιδευτικό προσωπικό που σχολείου, που τα στηρίζει και τα ενθαρρύνει να απασχοληθούν με τον κλάδο αυτό. Σχετικά με τη συνδρομή του Δήμου Φλώρινας, είπε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, ο Δήμος θα βοηθήσει την Ομάδα Ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.