ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Τρύφων Γρομπανόπουλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα για το θέμα της τηλεθέρμανσης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Τρύφων Γρομπανόπουλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα για το θέμα της τηλεθέρμανσης

.

.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Ο Τρύφων Γρομπανόπουλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα για το θέμα της τηλεθέρμανσης

Ο Τρύφων Γρομπανόπουλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα για το θέμα της τηλεθέρμανσης
Αποφεύγοντας την στείρα αντιπαράθεση και τις αλληλοκατηγορίες χωρίς νόημα και αποτέλεσμα για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης, «μπήκαμε» στην ουσία του θέματος και συναντηθήκαμε σήμερα με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα κ. Μούκα Γεώργιο.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Με τη συνάντηση αυτή λάβαμε γνώση της κατάστασης στη λειτουργία της τηλεθέρμανσης και την αιτία των πρόσφατων διακοπών στη παροχή θέρμανσης στους τρείς οικισμούς του Δήμου μας.
Αποτελεί πάγια θέση μας η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, άρα της τηλεθέρμανσης, καθώς αποτελεί την πλέον συμφέρουσα για τους πολίτες του Δήμου μας πρόταση για φθηνή θέρμανση.
Στη συζήτηση με τη διεύθυνση του σταθμού καταγράφηκαν όλοι οι προβληματισμοί και δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα, με σκοπό τον προγραμματισμό των κινήσεων που πρέπει να κάνουμε από τη πλευρά μας, ως δήμος, πρωτίστως για τη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού και μετέπειτα για την υλοποίηση των έργων εναλλακτικής παροχής ενέργειας.

Τρύφων Γρομπανόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου