ΦΛΩΡΙΝΑ Στόχευσαν χρυσό ο Ευάγγελος Ηλίας και ο Αθανάσιος Γάστης με απόλυτη ευστοχία – 11 μετάλλια για τον ΑΟΦ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Στόχευσαν χρυσό ο Ευάγγελος Ηλίας και ο Αθανάσιος Γάστης με απόλυτη ευστοχία – 11 μετάλλια για τον ΑΟΦ

.

.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Στόχευσαν χρυσό ο Ευάγγελος Ηλίας και ο Αθανάσιος Γάστης με απόλυτη ευστοχία – 11 μετάλλια για τον ΑΟΦ

 Με μια εξαιρετική εμφάνιση του ΑΟΦ, έκλεισε η χειμερινή σαιζόν 2018-19 και με 11 ακόμα μετάλλια στο ενεργητικό του. Οι 12 αθλητές του που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου (σκι+σκοποβολή), έκαναν με σωστό τρόπο αυτό που έχουν μάθει να κάνουν στον ΑΟΦ…. να αγωνίζονται με σθένος και να νικάνε, χαρίζοντας στην Φλώρινα 2 χρυσά, 4 αργυρά, 5 χάλκινα μετάλλια.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού Δράμας το τριήμερο 15-17/3/ 2019 με οργανωτή τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ Δράμας και την ΕΟΧΑ.

Στο βάθρο ανέβηκαν οι: Ηλίας Ευάγγελος:1η θέση, Γάστης Αθανάσιος:1η θέση-3η θέση, Νεφέλη Τίτα:2η θέση-2η θέση, Σαρακίνη Ελευθερία:2η θέση-3η θέση, Αντωνιάδης Άγγελος:2η θέση-3η θέση, Παπαδόπουλος Σπύρος:3η θέση, Παπαδημητρίου Αθανάσιος:3η θέση.

Ιδιαίτερη αναφορά για τους αθλητές μας Ιωάννου Έλενα, Σαρακίνη Βασίλη, Ροσενλή Βασίλη, Λυκούδη Αθανάσιο, Σιέκρη Ευάγγελο, που με την εκπληκτική αγωνιστικότητα και την πολύ καλή σκοπευτική τους ικανότητα μας έκαναν υπερήφανους.More photos Official site AOF: www.aoflor.gr

Το Δ.Σ.