ΦΛΩΡΙΝΑ Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 1ος Αγώνας Υγείας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 1ος Αγώνας Υγείας

.

.

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 1ος Αγώνας Υγείας

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Αχλάδας, Βεύης, Ιτέας, Λόφοι, Μελίτης, Νεοχωρακίου, Παλαίστρας, Παπαγιάννης, Σιταριάς, Σκοπού, Τριποτάμου, καθώς και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Μελίτης, συναποφασίσαμε την διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας, την Κυριακή 07 Απριλίου 2019, με την επωνυμία , «Αγώνας Υγείας».ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

 Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συνδημότες μας στον τομέα της υγείας και στόχο, < Καλύτερη υγεία, Καλύτερη ζωή για όλους>. Δεν μας ενδιαφέρουν οι νικητές αλλά η συμμετοχή και η νίκη όλων μας και ελπίζουμε ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνονται κάθε χρόνο δημιουργώντας έτσι έναν νέο θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.- Υπεύθυνο συντονισμού και εκπρόσωπο τύπου, ορίζουμε τον ΛΙΟΥΛΙΟ   
            Αντώνιο κάτοικο Τ.Κ. Σιταριάς.-                                                         

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε αγώνες τριάθλου, στα αγωνίσματα, Ποδηλασία – Βάδην –Δρόμου πέντε (5) και δέκα (10) χιλιομέτρων.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα MΤΒ, 23 χλμ. ώρα 10:30, από την Τ. Κ. Σιταριάς με διαδρομή: Παλαίστρα, Τριπόταμο, Παπαγιάννη, Ιτέα, Νεοχωράκι, Μελίτη, Αχλάδα με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας. Στην εν λόγω διαδρομή οι πρώτοι ποδηλάτες θα ενώνονται με τους συμμετέχοντες των Τ.Κ. από τις οποίες θα διέρχονται.

Β) Εκκίνηση από Τ.Κ. Ιτέας ώρα 11:00, αγώνα βάδην δώδεκα (12) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Γ) Εκκίνηση από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρακίου, ώρα 11:20, αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Δ) Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Τ.Κ. Μελίτης, ώρα 11:45,αγώνας δρόμου πέντε (5) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Ε) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα από κεντρική πλατεία Αχλάδας, ώρα 12:00 , μήκους χιλίων πεντακοσίων μέτρων (1,500), για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.


ΣΤ) Εκκίνηση αγώνα δρόμου εξακοσίων πενήντα (650)  μέτρων, ΄ώρα 12:15 από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Αντωνιάδη, στην Τ.Κ. Αχλάδας, για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών  με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας καιΖ) Θα ακολουθήσει χαιρετισμός των συμμετασχόντων και σχετική ομιλία-ενημέρωση, για θέματα υγείας. Θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους.

 Η) Το απόγευμα και ώρα 16:30θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας με την συμμετοχή παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του πρώην Δήμου Μελίτης και την ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών,K17, K19, K21 του πρώην Δήμου Μελίτης στο κοινοτικό γήπεδο Αχλάδας. Μετά το τέλος του αγώνα θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πάρουν από τη γραμματεία του Συλλόγου τους και να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής.