ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαϊδας, Φλώρινας & Γρεβενών - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχαριστήριο προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαϊδας, Φλώρινας & Γρεβενών

.

.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαϊδας, Φλώρινας & Γρεβενών

Αποτέλεσμα εικόνας για σπαρτακοςΚύριε Διοικητά
Η δημιουργία της τράπεζας αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους που τέθηκαν με τη σύσταση και λειτουργίας του συνδικάτου.
Οι αυξημένες, διαχρονικά, ανάγκες για αίμα, η ευαισθησία και ο αλτρουισμός των εργαζομένων στάθηκαν βασικοί σύμμαχοι και επέτρεψαν τη δημιουργίας μίας τράπεζας που ήταν και παραμένει «ισχυρή» και «πλούσια».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η αλήθεια είναι ότι για όλα όσα έχουν επιτευχθεί, υπάρχει κι ένας ακόμα παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της τράπεζας αίματος και αυτός δεν είναι άλλος από την συμβολή των τμημάτων αιμοδοσίας των νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας.
Με την παρούσα, ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη στήριξη που παρέχετε στην προσπάθειά μας μέσα από την διάθεση μελών του τμήματός αιμοδοσίας του Νοσοκομείου σας προκειμένου να μπορούμε να διαπεραιώνουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις εκδηλώσεις εθελοντικών αιμοδοσιών που ανά τακτά χρονικά διαστήματα προγραμματίζουμε.
Κύριε Διοικητά
Ευχόμαστε ότι η άψογη συνεργασία μας, με τα ευεργετικά αποτελέσματα που αυτή έχει για το κοινό καλό, θα συνεχιστεί και στο μέλλον δίδοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προσπάθειά μας.


Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.


Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

   Μόσχου Μόσχος                                              Μάστορας Αθανάσιος
                                                             

Για την επιτροπή αιμοδοσίας


Φασίδης Ιωάννης                                                 Πουτογλίδης Κωνσταντίνος