ΦΛΩΡΙΝΑ Υπογραφή των δράσεων του ΕΠΑΝΕΚ «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας»-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Υπογραφή των δράσεων του ΕΠΑΝΕΚ «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας»-Βίντεο, φώτο

.

.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Υπογραφή των δράσεων του ΕΠΑΝΕΚ «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας»-Βίντεο, φώτο

Στην υπογραφή Επιχειρησιακής Συμφωνίας, με την οποία ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης των δράσεων στήριξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας, προχώρησαν ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ και του ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ Θωμάς Φωκίων Αλγιανάκογλου.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η Συμφωνία αφορά στη διαχείριση από τον ΕΦΕΠΑΕ των δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων, συνολικού προϋπολογισμού 24,2 εκ €, με έμφαση στους τομείς της έξυπνης εξειδίκευσης, στις δράσεις ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας των ΜΜΕ, στη βελτίωση των δεξιοτήτων και των επαγγελματικών προσόντων των εργαζομένων στις επιχειρήσεις, αλλά και στην ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας.

Νωρίτερα, συνεδρίασαν στη Φλώρινα το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης και παρουσία πολλών επιχειρηματιών της Φλώρινας. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του ΕΠΑΝΕΚ «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» και «Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση».