ΦΛΩΡΙΝΑ Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου στη Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου στη Φλώρινα

.

.

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου στη Φλώρινα

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ενημερώνει τους υποψήφιους διαιτητές ότι οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΠΣ Φλώρινας (Παύλου Μελά 7) μέχρι και τις 18/02/2019 πρωινές ώρες στις εργάσιμες μέρες.


Υπεύθυνος της σχολής ορίζεται ο Θωμάς Κωνσταντίνου, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Φλώρινας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συνδέσμου.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες από 1-1-1993 έως και 31/12/2003.

Τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν μαζί με την αίτηση είναι: 1. Πιστοποιητικό γεννήσεως (μπορεί να ζητηθεί από τον Δήμο ή τα ΚΕΠ) 2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας 3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (μπορεί να ζητηθεί είτε από τα Δικαστήρια είτε από τα ΚΕΠ με την επισήμανση ότι είναι για την Διαιτησία) 4. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον τρίτης (3ης) Γυμνασίου ή άλλης ισοτίμου σχολής). 5. Ιατρικές γνωματεύσεις από ιατρούς καρδιολόγο και οφθαλμίατρο (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ