ΦΛΩΡΙΝΑ Την κλιμάκωση του αγώνα τους προαναγγέλλουν οι αγρότες - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την κλιμάκωση του αγώνα τους προαναγγέλλουν οι αγρότες

.

.

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Την κλιμάκωση του αγώνα τους προαναγγέλλουν οι αγρότες

Αποτέλεσμα εικόνας για μπλόκαΜε μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών και των κτηνοτρόφων που έχουν στήσει μπλόκα ή που πρόκειται να δημιουργήσουν μπλόκα τις επόμενες μέρες, πραγματοποιήθηκε Πανελλαδική Σύσκεψη για την κλιμάκωση και συνέχιση του αγώνα για τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η συνάντηση με την κυβέρνηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ανώτερο κλιμάκιο και όχι μόνο με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να συντονίσει όλα τα συναρμόδια Υπουργεία, για να μπορέσει η κυβέρνηση να δώσει συνολική απάντηση στα χρόνια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Περιμένουμε ορισμό συνάντησης από την πλευρά της κυβέρνησης.
Ο Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Αμυνταίου θα ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής για όλες τις εξελίξεις. Όλοι μαζί πρέπει να κλιμακώσουμε τον αγώνα, ώστε να δικαιωθούν τα αιτήματά μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ