ΦΛΩΡΙΝΑ Δύο αργυρά μετάλλια για τον Σ.Ο.Χ. στο Βαλκανικό Κύπελλο στα Τρία Πέντε Πηγάδια - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δύο αργυρά μετάλλια για τον Σ.Ο.Χ. στο Βαλκανικό Κύπελλο στα Τρία Πέντε Πηγάδια

.

.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Δύο αργυρά μετάλλια για τον Σ.Ο.Χ. στο Βαλκανικό Κύπελλο στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Η ομάδα Δρ. Αντοχής του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα του Βαλκανικού Κυπέλου που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια Νάουσας και διοργανώθηκε από τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 2 και 3 Φεβρουρίου με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα απόστασης ελεύθερης τεχνικής 3km, 5km και 10km(ανάλογα με την κάθε κατηγορία αθλητών) και τις δύο μέρες  Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από υψηλό οργανωτικό επίπεδο και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πάνω από εκατό αθλητών από πέντε βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Κροατία, Βοσνία και Σερβία). Πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχαν όλοι οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα επικρατώντας στα μετάλλια στις περισσότερες κατηγορίες.
Στην αποστολή του ΣΟΧ συμμετείχαν οι αθλητές, Ρούφας Νικόλαος, Μπέλη Μαρία και Στανίδου Ελευθερία. Την ομάδα συνόδεψαν η προπονήτρια του Συλλόγου Παπακοσμά Βηθλεέμ και τα στελέχη Μπέλης Νικόλαος και Στανίδου Αλέκα.
 Άριστά αποτελέσματα πέτυχαν όλοι οι αθλητές, μιας και η Μαρία Μπέλη στον διεθνή αγώνα πέτυχε μια δεύτερη και μια τρίτη νίκη στην κατηγορία των κορασίδων (αντιστοίχως δύο δεύτερες στην Ελληνική Διοργάνωση), με πολύ καλές επιδόσεις, ενώ η Έρη Στανίδου τερμάτισε ενδέκατη και τις δύο μέρες στην γενική κατηγορία των γυναικών βελτιώνοντας τους ατομικούς της βαθμούς. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΟ Ρουφάς Νικόλαος τερμάτισε sthn 23η και 20η θέση κάθε ημέρα που αντιστοιχούν στην 14η και 13η θέση για την εθνική κατάταξη.
Με ικανοποιητικά αποτελέσματα διεξήχθησαν οι Αγώνες Αλπικού Σκι για την ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας. το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Ιανουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο Λάιλιας.
Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τον αθλητή Ζηλάκη Βασίλειο στην κατηγορία των ανδρών. Αν και αγώνας είχε διεθνή χαρακτήρα, δεν συμμετείχαν αθλητές από άλλες χώρες.
Με βάση τα ενοποιημένα αποτελέσματα της διεθνούς διοργάνωσης, Ο Ζηλάκης τερμάτισε στην 7η θέση στον αγωνα του Σαββάτου με πολύ καλή διαφορά από τον πρώτο και στην 6η θέση την Κυριακή.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς τους και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους πανελλήνιους αγώνες διάθλου που ακολουθούν, καθώς και στους υπόλοιπος αγώνες του Πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας:
http://www.eox.gr,και
https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=AL&raceid=95979, (για τα αποτελέσματα της Διεθνούς Διοργάνωσης)Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος


Καράντζας Χ. Λάζαρος