ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟ

.

.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟ

image01Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Σεράγιεβο. Στους αγώνες συμμτείχαν 46 Ευρωπαϊκές Εθνικές Ολυμπιακές ομάδες με πάνω από 1.600 αθλητές ηλικίας 14-18 ετών που αγωνίστηκαν σε οκτώ χειμερινά αθλήματα: αλπικό σκι, δίαθλο, σκι αντοχής, καλλιτεχνικό πατινάζ, χόκεϊ επί πάγου, πατινάζ ταχύτητας, σνόουμπορντ και κέρλιν.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Η αθλήτρια του ΣΟΧ Φλώρινας Στανίδου Ελευθερία συμμετείχε στα αγωνίσματα του διάθλου, όπου πέτυχε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στο αγώνισμα 6 χλμ σπρίντ κατέλαβε την 78η θέση ενώ στο αγώνισμα της ατομικής χρονομετρησης 10 χλμ κατέλαβε την 77η θέση.

Για το Σαράγεβο αναχώρησε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας το οποίο άρχισε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και διέρκησε ως και τις 16 Φεβρουαρίου.
Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της ΕΟΕ Βασίλης Κατσώρας και την ομάδα αποτελούν 11 αγόρια και κορίτσια τα οποία είναι: Χρήστος Μαρμαρέλλης, Αθανάσιος Τσιτσέλης, Αθανάσιος Δημήτριος Λουκάς, Φαίδρα Μανιουδάκη, Μαρία Ελένη Τσιοβόλου (Αλπικό Σκι), Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου, Ελευθερία Στανίδου (Δίαθλο), Αθανάσιος Αθανασίου, Ελένη Ιωάννου (Δρόμοι Αντοχής), Δημήτρης Γραικός (Χιονοσανίδα) και Μαλαματένια Καραγιάννη (Καλλιτεχνικό πατινάζ).
Οι προπονητές που τους συνοδεύουν είναι οι: Ευάγγελος Πρώιος (Αλπικό Σκι), Κυριάκος Ξάνθης (Δίαθλο), Αλέξανδρος Μπόσκος (Δρόμοι Αντοχής), Φώτιος Δασκαλόπουλος (Χιονοσανίδα), Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου (Καλλιτεχνικό Πατινάζ). Στο Σαράγιεβο θα ταξιδέψει επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Σπύρος Καπράλος.

Η χώρα μας όπως πάντα παρέλασε πρώτη με σημαιοφόρο την Αθλήτρια του Αλπικού Σκι Μαρία Ελένη Τσιοβόλου. H Τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί 10.2.2019.

Άριστα αποτελέσματα πέτυχε και η αθλήτρια του Συλλόγου Μπέλλη Μαρία που κληθηκε από την ΕΟΧΑ στον αγώνα του Βαλκανικού Κυπέλου που πραγματοποιηθηκε στο γειτονικό  ΜΑΥΡΟΒΟ. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε ένα από τα δύο προγραμματισμένα αγωνίσματα. Η Μαριά Μπάλη κατέλαβε την δεύτερη θέση βελτιώνοντας την διαφορά της από την πρώτη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του Βαλκανινκού Κυπέλου.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα επίσημα site της FIS και EYOF

https://www.fis-ski.com/DB/general/event-details.html?sectorcode=CC&eventid=43367&seasoncode=2019
https://eyof2019.net/en/event.php?id=14&name=2
Eox.gr/


Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του ΣΟΧ Στις αθλήτριες και στην προπονήτρια Παπακωσμά Β. Και ευχόμαστε καλή συνέχεια για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο!

Για το Δ.Σ.
Υπεύθυνος τύπου

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ