ΦΛΩΡΙΝΑ Ενημέρωση των λογιστών της Φλώρινας για τη διαδικασία κτηματογράφης-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ενημέρωση των λογιστών της Φλώρινας για τη διαδικασία κτηματογράφης-Βίντεο, φώτο

.

.

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση των λογιστών της Φλώρινας για τη διαδικασία κτηματογράφης-Βίντεο, φώτο

Για τη διαδικασία της κτηματογράφησης και για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, προκειμένου να διευκρινιστούν και να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα, ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας, μετά από επιθυμία τους, από τον υπεύθυνο των Γραφείων Κτηματογράφης.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Καραγιαννίδης, η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ακινήτων είναι υποχρεωτική για όλους και ολοκληρώνεται στις 14 Απριλίου για τους κατοίκους εσωτερικού, ενώ για τους κατοίκους εξωτερικού θα κρατήσει τρεις μήνες ακόμα.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία παρέχονται είτε στα αρμόδια γραφεία, είτε μέσω διαδικτύου

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας, Κώστας Λιθοξοίδης, τόνισε πως οι λογιστές θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε σύντομο διάστημα στην όλη διαδικασία, μαζί με άλλες ομάδες ελευθέρων επαγγελματιών όπως δικηγόροι, τοπογράφοι και μηχανικοί.

«Ήδη από τη φάση της κτηματογράφησης που αφορούσε την πόλη της Φλώρινας βλέπουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Υπάρχουν αδήλωτα ακίνητα τα οποία κινδυνεύουν να χαθούν για τους κατόχους τους» είπε χαρακτηριστικά.