ΦΛΩΡΙΝΑ Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας ανακοίνωσε επίσημα ο Στάθης Κωνσταντινίδης-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας ανακοίνωσε επίσημα ο Στάθης Κωνσταντινίδης-Βίντεο, φώτο

.

.

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας ανακοίνωσε επίσημα ο Στάθης Κωνσταντινίδης-Βίντεο, φώτο

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας ανακοίνωσε επίσημα ο Στάθης Κωνσταντινίδης, στη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία».

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

«Με σημαία μας τις αρχές της διαφάνειας, της ισονομίας, της σύνεσης και της εντιμότητας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το Δήμο της Φλώρινας» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Καλώ όλους τους Φλωρινιώτισσες και τους Φλωρινιώτες πέρα από χρώματα και ιδεολογίες να μας ακολουθήσουν. Δεν έχει σημασία τι ψήφισαν χθες. Καλώ και αυτούς που ενεργοποιήθηκαν με τη σημερινή δημοτική αρχή και επέλεξαν να μείνουν μακριά από παθογένειες. Που έμειναν ακέραιοι και διαφύλαξαν αρχές και αξίες».