ΦΛΩΡΙΝΑ Στη Φλώρινα ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στη Φλώρινα ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου

.

.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Στη Φλώρινα ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 ο κ. Τράκας Νικόλαος Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα βρίσκεται στη Φλώρινα προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία προς τα μέλη και τους συνδικαλιστές του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου, εν’ όψη της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης και κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019:

Στις 18:30 συνέντευξη τύπου.
Στις 19:00 ο κ. Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει ενημέρωση των μελών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας , σχετικά με την Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, διεκδίκηση αναδρομικής καταβολής και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, ένταξη του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι στους ΟΤΑ, την μη κατάργηση Β.Α.Ε και περικοπής επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί Γενική καταστατική συνέλευση με κύριο θέμα μεταξύ των άλλων, την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου και θα ακολουθήσει τοποθέτηση μελών και κοπή Βασιλόπιτας.
Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσουν οι κ. Τράκας Νικόλαος Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ και κ. Θεοδωρίδης Αβραάμ Πρόεδρος Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου.

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η κ. Γεωργιάδου Ευδοξία Γραμματέας του Συλλόγου.