ΦΛΩΡΙΝΑ Συμμετοχή του προέδρου του ΟΕΝΕΦ Κωνσταντίνου Φιλιππίδη στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Νεανικές Δράσεις» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συμμετοχή του προέδρου του ΟΕΝΕΦ Κωνσταντίνου Φιλιππίδη στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Νεανικές Δράσεις»

.

.

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή του προέδρου του ΟΕΝΕΦ Κωνσταντίνου Φιλιππίδη στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Νεανικές Δράσεις»

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Νεανικές Δράσεις» παρουσία της υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου , του Γ. Γραμματέα Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου, της νεολαίας και φορέων και οργανώσεων νεολαίας από όλη την Μακεδονία και Θράκη.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Οι Ενεργοί Νέοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν!!!

Ο Πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ, κ. Κώστας Φιλιππίδης, παρουσίασε τις δράσεις του συλλόγου και την καινοτόμα για τα δεδομένα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πρόταση για τις Νεανικές Δράσεις!!!

-43 προτάσεις νέων από τη Μακεδονία και τη Θράκη

-συνολικού προϋπολογισμού 210 χιλιάδων ευρώ από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΜΑΘ

-νεανικές δράσεις που αφορούν στους τομείς της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας του περιβάλλοντος, την πολιτιστική δημιουργία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες νεανικής δικτύωσης.

Οι νέοι μπροστά!!!