ΦΛΩΡΙΝΑ Έκλεισαν την Εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας, στον κόμβο Αντιγόνου, οι αγρότες του Αμυνταίου - Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Έκλεισαν την Εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας, στον κόμβο Αντιγόνου, οι αγρότες του Αμυνταίου - Βίντεο

.

.

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Έκλεισαν την Εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας, στον κόμβο Αντιγόνου, οι αγρότες του Αμυνταίου - Βίντεο

Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, που διαμαρτύρονται για το υψηλό κόστος παραγωγής και ζητούν την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Το σήμα έναρξης των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων στη Φλώρινα, έδωσαν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα του Δήμου Αμυνταίου, οι οποίοι από τις 28 Ιανουαρίου ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Αντιγόνου, επί της Εθνικής οδού Φλώρινας – Έδεσσας.

Σήμερα, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, έκλεισαν συμβολικά την Εθνική οδό, από τις 11 έως τις 12 το πρωί, σκληραίνοντας έτσι τη στάση τους, απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα μας. Αυτή μας βγάζει στο δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και καλούμε όλους τους αγρότες και τους συμπολίτες μας, να συστρατευτούν στον αγώνα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, Διαμάντω Κρητικού.Πηγή: eperiskopio.blogspot.com