ΦΛΩΡΙΝΑ Συμμετοχή ΓΕΦ Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης και Κύπελλο Ξίφους Μοναμαχίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συμμετοχή ΓΕΦ Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης και Κύπελλο Ξίφους Μοναμαχίας

.

.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή ΓΕΦ Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης και Κύπελλο Ξίφους Μοναμαχίας

Αποτέλεσμα εικόνας για γεφΑξιοπρεπής η εμφάνιση της ΓΕΦ, το Σάββατο 16/2 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣπάθηςU20 και στο Κύπελλο «Γερμακόπουλος» στο Ξίφος Μονομαχίας φτάνοντας μια ανάσα πριν τα μετάλλια.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Τη καλύτερη εμφάνιση έκανε η Βαρβέρη Φανή στο ξίφος Μονομαχίας και η Ελένη Δήμκου στη Σπάθη.
 Η Βαρβέρη έφτασε από τα προκριματικά αήττητη μέχρι πριν τη 4αδα χάνοντας 15-11 και τερματίζοντας 6η σε 82 συμμετοχές. Στη Σπάθη η Δήμκου Ελένη με 2 ήττες και 3νίκες στα προκριματικά κατάφερε και έφτασε ένα βήμα πριν τα μετάλλια για τη 4αδα, χάνοντας 15-10 και τερματίζοντας 8η. Στο Ξίφος Μοναμαχίας ο Βαρβέρης Θωμάς και ο Γκιοργκινης Γιάννης είχαν δύσκολα ματσαρίσματα καταλήγοντας στη 77η  θέση και οι δύο. Στις γυναίκες η Μαρινόπουλου Άννα ήταν αήττητη στα προκριματικά αλλά δεν την ευνόησε η τύχη, χάνοντας 15-11  τερματίζοντας 17η. Στη Σπάθη, ο Ζαραβέλης Αντώνης ήρθε 13ος,ο  Χατζόπουλος Στέφανος 16ος σε 47 συμμετοχές,και η Παναγιάρη Μαλέα Ηλιανή ήρθε  25η σε 42 συμμετοχές.
 Η ΓΕΦ συγχαίρει τόσο τους αθλητές και αθλήτριες, όσο και τους προπονητές κ. Κοϊδη Παναγιώτη και κ. Γκέλια Γιώργο για τις προσπάθειές του και τους εύχεται ολόψυχα υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες.