ΦΛΩΡΙΝΑ Εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των μικρών αθλητών του ΣΟΧ Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των μικρών αθλητών του ΣΟΧ Φλώρινας

.

.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των μικρών αθλητών του ΣΟΧ Φλώρινας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων καλωσόρισε επίσημα στην οικογένειά της το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου μετά τη διεξαγωγή των αγώνων Αλπικών Αγωνισμάτων για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Παμπαίδων – Παγκορασίδων, 9 &10 Φεβρουαρίου 2019. Το Anilio Adventure Park ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της Διοργάνωσης και πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία, παρέχοντας εξαιρετικές υποδομές και υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, οι μικροί αθλητές κατέπληξαν το κοινό και τους χιονοδρόμους με τις ικανότητές τους και το αγωνιστικό τους ήθος. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 80 αθλητές από 11 Σωματεία, στα αγωνίσματα COMBI & GS. H Ουρανία Ντούσκου (ΓΡΕ) κέρδισε, εκτός από τα δύο χρυσάμετάλλια, τις εντυπώσεις με τους εξαιρετικούς χρόνους και στα δύο αγωνίσματα της κατηγορίας των Παγκορασίδων. Δύο ασημένια, επίσης, κέρδισε η Δέσποινα Πραπαβέση (ΦΛΩ), ενώ οι Εριέττα Πετσινάρη και Ζωή Ζιαμπάκα μοιράστηκαν τα χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα Combi και GS αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το επίπεδο των αθλητών εξαιρετικό. Στο αγώνισμα του Combi, που διεξήχθη το Σάββατο, 09/02/2019, επικράτησε ο Απόστολος Τάνης, με 2ο τον Άγγελο Δούμτση και 3ο τον Αριστοτέλη Μαυρίδη. Στο αγώνισμα του GS, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10/02/2019, o Απόστολος Τάνης διπλασίασε τα χρυσά μετάλλια, με τον Κωνσταντίνο Τζέπο να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και τον Άγγελο Δούμτση να προσθέτει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του με την 3η θέση.
Αναλυτικά
Την 10και 9θέση κατέλαβε ο αθλητής Τόττης Αθανάσιος
Την 11 και 12 θέση κατέλαβε ο αθλητής Πολατίδης Βαγγέλης
Την 14και 15θέση κατέλαβε ο αθλητής Καράντζας Νικόλαος
Την24 και 20 θέση κατέλαβε ο αθλητής Κοΐδης Αθανάσιος
Την 11 και 13 θέση κατέλαβε η αθλήτρια Σιάμκουρη Ευριδίκη
Την 14 και 7 θέση κατέλαβε η αθλήτρια Πετρίδου Δέσποινα
Αντίστοιχα την 1η και 2η μερα.
Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του ΣΟΧ για τις εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των μικρών αθλητών που κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών και των χιονοδρόμων, και των προπονητών-συνοδών-αρχηγο αποστολής και ευχόμαστε καλή συνέχεια για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.


Για το Δ.Σ.
Υπεύθυνοςτύπου
ΓρηγοριάδηςΓεώργιος