ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Τσέπα στον δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Τσέπα στον δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο

.

.

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Τσέπα στον δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο

 «Διεκδικούμε το δήμο Πρεσπών για να επαναληφθεί η κανονικότητα, η ισονομία και η αναπτυξιακή διαδικασία. Θα στηρίξουμε την Πρέσπα και τους Πρεσπιώτες όπου κι αν βρίσκονται, για να υπάρχει το αίσθημα δικαίου στον κάθε πολίτη».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Με τη φράση αυτή, ο Βασίλης Τσέπας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για το δήμο Πρεσπών, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Με λογισμό και όραμα», παρουσία μελών του συνδυασμού του, φίλων, κατοίκων της Πρέσπας, αλλά και του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου.
Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον νυν δήμαρχο, Παναγιώτη Πασχαλίδη, ο κ. Τσέπας τόνισε πως «η χαμένη ευκαιρία της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν πρέπει να επαναληφθεί στο δήμο μας. Η Πρέσπα δεν αντέχει πειραματισμούς και προχειρότητες. Ήδη έχει χάσει πολύτιμο χρόνο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε επιγραμματικά στους βασικούς άξονες του προγράμματος του, όπως η υγεία, ο δρόμος Φλώρινας – Πρέσπα, οι διασυνοριακές συνεργασίες, η υγεία κ.ά., επισημαίνοντας πως το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως και τα ονόματα του συνδυασμού του.