ΦΛΩΡΙΝΑ Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Τρύφων Γρομπανόπουλου για το αξίωμα του Δημάρχου Αμυνταίου.Βιντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Τρύφων Γρομπανόπουλου για το αξίωμα του Δημάρχου Αμυνταίου.Βιντεο

.

.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Τρύφων Γρομπανόπουλου για το αξίωμα του Δημάρχου Αμυνταίου.Βιντεο

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε κ.Τρύφων Γρομπανόπουλος πριν από λίγο στην Τ.κ. του Λιμνοχωρίου στο Εστιατόριο Del Lago 
Ο κος κ.Τρύφων Γρομπανόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον Μάιο του 2019.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Η σύνοψη της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς
Το μέλλον είναι μπροστά μας

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες
Αναλαμβάνουμε τη διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου έπειτα από ώριμη σκέψη και θεωρώντας χρέος την ενασχόλησή μας με τα κοινά. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι αποτελούμε μια φρέσκια πρόταση και όχι μια ακόμη πολιτική ανακύκλωση. Είμαστε μια ομάδα νέων κυρίως πολιτών, πολυσυλλεκτική η οποία έχει ως συνδετικό κρίκο το όραμα για ένα καλύτερο, αποτελεσματικότερο και δημοκρατικότερο Δήμο. 

Στόχος μας είναι μια δημοτική αρχή που θα βασίζεται στη συνεργασία και τη δημοκρατία, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα. 
Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του δημότη σε αυτές.  
Η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων, δια μέσου της εκμετάλλευσης της καινοτομίας, της φαντασίας, τις νέες ιδέες και τις προτάσεις των πολιτών του Δήμου. 
Η εξωστρέφεια των δημοτικών δράσεων, για την ανάδειξη της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του τόπου μας, της φυσικής του ομορφιάς, των τοπικών επιχειρήσεων, των προϊόντων τους και των εναλλακτικών επιχειρηματικών δυνατοτήτων που προσφέρουν. 
Η επιδίωξη της οικονομικής αυτονομίας του Δήμου με τη δημιουργία εσόδων και την καταπολέμηση κάθε σπατάλης.

Καλούμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή στα πάντα: Στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας. Μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά, αποτελεσματικά. Μας εμπνέει η θέληση να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας δίνοντάς τους προοπτική και μέλλον.
Η διεκδίκηση του Δήμου από την παράταξή μας δεν είναι ιδιοτελής ούτε ευκαιριακή. Για μένα και για τους συνεργάτες μου, ήταν, είναι και θα είναι ένας συνεχής αγώνας, ένας Αγώνας για τον Τόπο μας!

Καλώ όλους τους δημότες που διαθέτουν όνειρα και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε ενεργοποίηση, ώστε ο Δήμος μας να παίξει ένα ΝΕΟ και σύγχρονο ρόλο.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Τρύφων Γρομπανόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου