ΦΛΩΡΙΝΑ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν μπορεί να διχάζεται η ελληνική κοινωνία» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν μπορεί να διχάζεται η ελληνική κοινωνία»

.

.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν μπορεί να διχάζεται η ελληνική κοινωνία»

Ως Ένωση Αστυνομικών Φλώρινας, εκπροσωπώντας εκατοντάδες εργαζόμενους Αστυνομικούς του Ν. Φλώρινας, εκφράζουμε την ανησυχία μας για την αναστάτωση και τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις των μελών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε, για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Αθήνας για τη Μακεδονία, είδαμε για άλλη μια φορά οι Αστυνομικοί να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης  μικροπολιτικών και μικροκομματικών συμφερόντων, αφού η στάση της Αστυνομίας κρίνεται σωστή ή λάθος ανάλογα με το ποιοι διαδηλώνουν.
Για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα δεν μπορεί να διχάζεται η ελληνική κοινωνία. Οφείλουν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες αυτού του τόπου να θέσουν ξεκάθαρα τις απόψεις του στον Ελληνικό λαό και στη συνέχεια να τον αφήσουν να αποφασίσει, αφού η ελεύθερη βούληση του λαού αποτελεί την υπέρτατη έκφραση Δημοκρατίας.
 Η ευθύνη απέναντι στην Πατρίδα και το Λαό είναι τεράστια!     

                                   
                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης      ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής