ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας και προέδρου ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας και προέδρου ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου

.

.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας και προέδρου ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου

Για μια ακόμη φορά η εκλεκτή συμπατριώτισσα μας, κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, μας έκανε υπερήφανους με την εξαιρετική διάκρισή της ως «Γυναίκα της χρονιάς για το έτος 2019» από την Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Δραστήρια και δυναμική, η κ. Βακιτσίδου έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Αυστραλιανά μέσα με την εθελοντική προσφορά της, με την ανάδειξή της ως Πρέσβειρας του Queen Elizabeth Hospital, της Αδελαΐδας Αυστραλίας και με το πολυσχιδές και πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο. Παράλληλα, κάθε χρονιά που επισκέπτεται τη Φλώρινα συνεχίζει με κάθε τρόπο την προσφορά της, κυρίως δε με την καθιερωμένη πλέον ετήσια Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Γηροκομείο Φλώρινας.

Με την κ. Βακιτσίδου έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, τόσο από τη θέση μου ως Νομάρχης Φλώρινας, όσο και ως Δήμαρχος Φλώρινας όλα αυτά τα χρόνια, και έχω προσωπική εκτίμηση για την πραγματικά αξιοθαύμαστη και ανιδιοτελή προσφορά της, χωρίς κανένα ίδιον όφελος και συμφέρον.

Θερμά συγχαρητήρια, αγαπημένη μας κυρία Αλεξάνδρα Βακιτσίδου! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά να συνεχίζετε το φιλανθρωπικό σας έργο και τις πράξεις της αγάπης σας σε κάθε γωνιά της γης! Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε φιλανθρωπική πρωτοβουλία σας μέσα από τις θεσμικές μου αρμοδιότητες, αλλά και ως συμπατριώτης που εκτιμά την προσφορά και την αλληλεγγύη σας! Συνεχίστε δυναμικά κι ελπιδοφόρα!

Ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
Ιωάννης Βοσκόπουλος