ΦΛΩΡΙΝΑ Ο δήμος Αμυνταίου ενημερώνει για τις περιοχές ευθύνης αποχιονισμού - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο δήμος Αμυνταίου ενημερώνει για τις περιοχές ευθύνης αποχιονισμού

.

.

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Ο δήμος Αμυνταίου ενημερώνει για τις περιοχές ευθύνης αποχιονισμού

Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τους συνδημότες μας, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών αποχιονισμού από τα αρμόδια όργανα, πως σύμφωνα με τοισχύον νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει σαφής καταμερισμός των περιοχών ευθύνης αποχιονισμού μεταξύ των οργάνων πολιτικής προστασίας α)του Δήμου Αμυνταίου, β)της Π.Ε. Φλώρινας και γ)της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Πιο συγκεκριμένα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών, επισημαίνουμε ότιο αποχιονισμός στους παρακάτω αναφερόμενους οδικούς άξονες του επαρχιακού οδικού δικτύου αποτελούν ευθύνη των οργάνων προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας:
- Αμύνταιο – διασταύρωση κεραμοποιίων (πλησίον Σωτήρα) – Πεδινό – Λέχοβο – όρια με Π.Ε. Καστοριάς,
- Αετός – Νυμφαίο,
- Αμύνταιο – Λεβαία – Φιλώτας – Αντίγονο – Μανιάκι – Φαράγγι – όρια με Ε.Ο. προς Έδεσσα,
- Αμύνταιο – Πέτρες,
- Αμύνταιο – Ξινό Νερό,
- διασταύρωση κεραμοποιίων (πλησίον Σωτήρα) - Κλειδί.
Για πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες αποχιονισμού των εν λόγω τμημάτων του οδικού δικτύου καθώς και για την αναφορά ενδεχόμενων προβλημάτων, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα του γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας2385350423, 2385350425 και 2385046053.
Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε πως ο αποχιονισμός του εθνικού οδικού δικτύου αποτελεί ευθύνη των οργάνων Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Για το υπόλοιποοδικό δίκτυο του δήμου μαςμπορείτε επικοινωνείτε με τα αρμόδια όργανα Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας στα τηλέφωνα 2386024144 και 2386350164.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος