ΦΛΩΡΙΝΑ Κ. Σέλτσας: «Η πλειοψηφία της κοινωνίας της Φλώρινας είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Κ. Σέλτσας: «Η πλειοψηφία της κοινωνίας της Φλώρινας είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών»

.

.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Κ. Σέλτσας: «Η πλειοψηφία της κοινωνίας της Φλώρινας είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣέλτσαςΕγώ δε πιστεύω κάποιος του αναρχικού, του λεγόμενου χώρου με ελληνική σημαία της ΜΑΒΗ να πάει ας πούμε να αποκρούσει και να μπει στη βουλή, ο νοών νοείτω» δήλωσε στον Alpha 96,5 o Κωνσταντίνος Σέλτσας, βουλευτής Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για την πιθανή ταυτότητα των στοιχείων που προκάλεσαν τα επεισόδια στο χθεσινό, 20/01, συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στη συνέχεια αναφορικά με τη Συμφωνία και τον αντίκτυπο αυτής στη πολιτική σκηνή ο κος Σέλτσας ισχυρίστηκε ότι « είναι εύλογο να προκληθούν ανακατατάξεις, δηλαδή θα διεισδύσουν, θα γίνουν τέτοιες τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό γιατί δεν είναι ένα μικρό πράγμα, είναι το μέλλον και πως πρέπει να σκεφτόμαστε στο μέλλον και για την εξωτερική πολιτική αλλά και την πολιτική την εσωτερική».

Ο Κωνσταντίνος Σέλτσας μιλώντας στον Alpha 96,5 για τα μέλη των ΑΝΕΛ που βρίσκονται ακόμη στην κυβέρνηση δήλωσε πως «αν τα στελέχη πράγματι που είναι στην κυβέρνηση είναι casus belli για τον κύριο Καμμένο είναι θέμα εσωτερικό δικό του πλέον».

Καταληκτικά ο κος Σέλτσας σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Φλώρινας τη Συμφωνία των Πρεσπών  δήλωσε στον Alpha 96,5 ότι «η κοινωνία εδώ πέρα στη Φλώρινα με ανθρώπους που συζητάω είναι άλλη, η πλειοψηφία είναι υπέρ της συμφωνίας, το έχουμε δει και θα εκφραστεί και στις κάλπες» και υπερθεμάτισε λέγοντας ότι «κακώς αυτή η ιστορία προσπαθεί να δημιουργήσει διχασμό στον λαό, ο λαός είναι πάντοτε με την ειρηνική συνύπαρξη ένθεν και ένθεν».