ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»-Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»-Φώτο

.

.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»-Φώτο

Με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκε την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νίκος Ευαγγέλου, η Αντιδήμαρχος, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, καθώς και η Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Αφροδίτη Κεσίδου.

Στη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του προγράμματος για την πολυετή προσφορά του στους ωφελούμενους συνδημότες μας, αναφέρθηκε στις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Φλώρινας, σχετικά με την πλήρωση μόνιμων θέσεων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή επιτυχία.