ΦΛΩΡΙΝΑ Απάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας στις δηλώσεις του κ. Σέλτσα που αφορούν στην Συμφωνία των Πρεσπών στο ραδιόφωνο του ALPHA FM - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Απάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας στις δηλώσεις του κ. Σέλτσα που αφορούν στην Συμφωνία των Πρεσπών στο ραδιόφωνο του ALPHA FM

.

.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Απάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας στις δηλώσεις του κ. Σέλτσα που αφορούν στην Συμφωνία των Πρεσπών στο ραδιόφωνο του ALPHA FM

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδεΑκούσαμε τον βουλευτή Φλώρινας κ. Σέλτσα στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA FM προχθές - η οποία παρατίθεται ολόκληρη και ηχητικά στη δική του ιστοσελίδα - και φρίξαμε.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Προσπερνούμε ως ανάξια σχολιασμού την κατηγορία για συνοδοιπορία των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που κατέβηκαν στο συλλαλητήριο των Αθηνών για να δεχθούν τα χημικά της «δημοκρατικής αριστερής κυβέρνησης» (μεταξύ αυτών και πάρα πολλών επώνυμων Φλωρινιωτών που πολύ θα ήθελαν να τους το έλεγε κατά πρόσωπο ο κ. Σέλτσας) με την ακροδεξιά και τους φασίστες. Απλά αποδεικνύουν ότι αυτό που ζήσαμε στο πετσί μας το καλοκαίρι στο Πισοδέρι, ήταν γενική πρόβα προς αντιμετώπιση των διαφωνούντων με τη Συμφωνία, ή των γενικώς διαφωνούντων με τις απαράδεκτες τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικών ομάδων διαδηλωτών, όπως γέροντες, γυναίκες με παιδιά, ιερείς και νοικοκυραίοι, δηλ. κατά το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτού του κατάπτυστου εργαλείου προπαγάνδας που ακούει στο όνομα ΕΡΤ - πραγματικοί κίνδυνοι για την Βουλή και την Δημοκρατία. Μπράβο και εις ανώτερα, αλλά να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι σύντομα θα τους κρίνει ο λαός για τα έργα τους.

Αναφορικά όμως με τις δηλώσεις του κ. Σέλτσα που αφορούν στην Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέπεια που αυτή θα έχει για τον τόπο και ιδίως για την αποδοχή της ή όχι από τους Φλωρινιώτες, για τους οποίους μάλιστα δήλωσε ότι «η πλειοψηφία αποδέχεται την συμφωνία και είναι χαρούμενοι για αυτήν», είμαστε υποχρεωμένοι να τον επαναφέρουμε στην πραγματικότητα:

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τόσο στη Φλώρινα, όπως και σ' όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως και σ' όλη την Ελλάδα βράζει, αλλά ο κ. Σέλτσας δεν μπορεί και δεν θέλει να το αντιληφθεί. Αυτό έχει να κάνει ή με αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας (στον βαθμό που σε τυφλώνει η ιδεολογία σου, το πείσμα, η κομματική εμπάθεια ή η εξυπηρέτηση προσωπικών ή αλλότριων συμφερόντων) ή με τραγικό έλλειμμα επαφής με τους συμπολίτες σου. Ό,τι από τα δύο κι αν συμβαίνει βαρύνει τον ίδιο αλλά και βαραίνει το ίδιο.