ΦΛΩΡΙΝΑ Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας πραγματοποίησαν την Κυριακή 13.01.2019 συνέλευση - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας πραγματοποίησαν την Κυριακή 13.01.2019 συνέλευση

.

.

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας πραγματοποίησαν την Κυριακή 13.01.2019 συνέλευση

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας πραγματοποίησαν την Κυριακή 13.01.2019 συνέλευση στα γραφεία του συλ-λόγου με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμού μόνιμων εκπαιδευτικών, όπως αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον νομό μας δε στάθηκε δυνατή η πραγματοποίηση της έκτακτης γενικής συνέλευσης με τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου, η οποία έπρεπε να πραγματοποιηθεί με προτροπή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε). 
Παρακολουθώντας από κοντά τις πολύ σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της Πρω-τοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώνουμε για μία ακόμη φορά τη συνέχιση και τη συμμε-τοχή του συλλόγου μας στον αγώνα για την απόσυρση του συστήματος μόνιμων διορισμών, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
Ως σύλλογος συντασσόμαστε με τη ψηφισμένη από την  87η Γ.Σ. του Ιουνίου του 2018, θέση του κλάδου, σύμφωνα με την οποία: «Διεκδικούμε μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών σε όλες τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου».
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας παρακολουθεί στενά και δε διστάζει, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, να πάρει θέση στα σοβαρά εκπαιδευτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα που απασχολούν όλους μας.


Τα μέλη του δ.σ. του συλλόγου