ΦΛΩΡΙΝΑ 10 ημέρες η Φλώρινα στην... κατάξυψη!- Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 10 ημέρες η Φλώρινα στην... κατάξυψη!- Φώτο

.

.

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

10 ημέρες η Φλώρινα στην... κατάξυψη!- Φώτο

Δέκα συνεχόμενες ημέρες με ολικό παγετό έκλεισε η Φλώρινα με τη θερμοκρασία να είναι μόνιμα υπό το μηδέν και τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται καθημερινά!


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα από τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr από τις 3 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου η θερμοκρασία είχε μόνιμα αρνητικό πρόσημο. Ωστόσο, στον συγκεκριμένο πίνακα, δεν αποτυπώνεται το -23 που καταγράφηκε από την ΕΜΥ και αποτελεί τη χαμηλότερη φετινή θερμοκρασία στη χώρα.
Και τι κέρδισε η Φλώρινα απ' αυτήν την πανελλαδική πρωτιά; Το... "μετάλλιο" της κατάψυξης και την αδιαφορία του κράτους. Τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι μετακινήσεις είναι δύσκολες εντός και εκτός πόλης, οι βλάβες σε δίκτυα ύδρευσης πολλές και οι τιμές για οποιαδήποτε μορφής θέρμανση (που είναι απαραίτητη όλο το 24ωρο) είναι στα ύψη.

Υπάρχει βέβαια, ως ελάχιστη αποζημίωση, το φυσικό τοπίο που είναι μαγικό. Αρκεί να το βλέπεις μέσα από φωτογραφίες!