ΦΛΩΡΙΝΑ «Νύχτες Χειμώνα», η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: «Νύχτες Χειμώνα», η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»-Βίντεο,φώτο

.

.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

«Νύχτες Χειμώνα», η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»-Βίντεο,φώτο

Ξεχωριστές ήταν φέτος οι «Νύχτες Χειμώνα», η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Χειμώνα – Φωτιές 2018» του δήμου Φλώρινας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Για περίπου τρεις ώρες, ακούστηκαν κάλαντα και παρουσιάστηκαν έθιμα του δωδεκαημέρου και παραδοσιακοί χοροί απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Φ.Σ.Φ.Α., συμμετείχαν τέσσερις σύλλογοι. Ο «Αριστοτέλης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι», το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας και ο Π.Μ.Α.Σ. «Αμύντας» Σκοπιάς.